Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina erbjudanden

Du får allt vad du vill ha av mig,
utom det jag inte vill ge bort.




Fri vers av Stardust VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-13 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP