Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknade döda kusin saknar dig som satan


Död, smärta, eld

skär i hjärtat varje gång jag på riktigt tänker på det,
att du inte finns här,
fan kosta. det bränner,
trodde jag skulle få ha dig längre i våra liv. tårar.
eld i hjärtat. tankarna på hämnd är oundvikliga,
parasitiska, överdrivna, men hämmar mig från de tankarna,
tänker att det är inte värt än.
låt de leva, tills de samlat på sig tillräckligt med liv,
slå till när de minst anar det, som politik.




Bunden vers (Rim) av Origa Rael
Läst 494 gånger
Publicerad 2016-12-14 03:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Origa Rael
Origa Rael