Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagstankar

En enda röra
På tom mage
Allt blandas
Till höger
Och vänster

Som om själen
Inte kan få nog

Fastän den borde
Sagt STOPP
För länge sedan

Alla känslor
Utan ord
Blandat med
Alla ord
Utan känslor

Har blivit till
Dessa ord
På mitt papper

Och mitt hjärta
Känns betydligt
Lättare




Fri vers av Sara Helen VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-12-14 07:38



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
fint skriva av sig både sött och salt
2020-12-16

  OT
"Alla känslor 
Utan ord 
Blandat med 
Alla ord 
Utan känslor"

Ovanstående är mycket bra!

2016-12-15

  ULJO
Bra där
2016-12-14

  thyra
Klokt blandat!
2016-12-14

  Lars Hedlin
Bra och starkt skrivit!
2016-12-14

  Johan Strömstedt
Visst är det så.
2016-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Sara Helen
Sara Helen VIP