Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Harmoni

 

 

 

en flyende vind

viskar om ditt namn

den ljuva sommarnatten

bär på kärleks vingar

ord som förväntan

ord som av kärlek blivit kysst

vågor som rullar emot strand

fram och åter

svalkar våra själar

baddar våra heta pannor

snart gryr ännu en morgon

fylld av tillförsikt och harmoni

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-14 09:41



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Mjukt och fint och alldeles underbart!
2016-12-14

    ej medlem längre
Du fyller en del av min själ med dina ord, njuter av den bild du ger mig!
2016-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP