Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst finns Tomten!

 

 

varje Julafton dyker han upp

ger snälla barnen klappar

säger du att han inte finns

då säger jag

har du träffat Gud?

inte?

ändå säger du att Gud finns

kan du hälsa honom ifrån mig då?

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-14 11:04



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Bra!
2016-12-15

  Jeflea Norma, Diana. VIP
"Luft" är Gud, och forma hela världen och på vem som helst.
hälsningar, hälsa honom ifrån mig, Diana.
2016-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP