Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Puss

Det våras i luften
såhär i midvintertid
Fåglarna kvittrar
Och mitt hjärta
Sjunger kärleksfullt med

För här sitter
Du
och här sitter
Jag

Solen strålar in
Och det värmer
Inte bara upp
Fönstret idag




Fri vers av Sara Helen VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-12-14 12:47



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
härlig
2017-01-07

  ULJO
KÄRLEK
2016-12-14

  Marita Ohlquist VIP
Där kärleken är!
2016-12-14

  thyra
:)
2016-12-14

    Håkan B Andersson
fint...
2016-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Sara Helen
Sara Helen VIP