Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som av en händelse

 

 

 

ett ögonblick

skymten i en spegelbild

aningen av en skugga

fladdrar hastigt förbi

mer än så är det inte

du är i stunden

som blixtrar förbi

i en hastighet av ljusets

du får aldrig en andra chans




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-12-14 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP