Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting annat


Det är när allt är ångest rakt igenom
ingenting annat
när det enda jag kan är att ropa på hjälp
men jag inte vet hur jag ska uttrycka mig eller orka forma orden
det är då allt försvinner igen




Fri vers av Ananas
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-15 01:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas