Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära

 

 

 

uppfyll mitt sinne

uppfyll min ande

uppå dig jag förlitar

du ger mig gåvan

att känna livets puls

det är allt jag önskar

att vara levande

känna varje cell

som är en del av min kropp

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-15 09:28



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Vacker text, får en känsla av andlighet, men passar även bra till någon i närheten!
2016-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP