Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Vackra finaste älskade -


Dina läppar mot min mun,
dina fingrar vilandes i min hand,
din famn så tryggt mot min.


Det kommer aldrig kännas bättre än såhär,
aldrig någonsin,

mitt livs bästa stunder,
tillbringar jag tillsammans med dig.

Du är den vackraste
finaste
mest älskade

för mig.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 186 gånger
Publicerad 2016-12-15 21:18



Bookmark and Share


    Håkan B Andersson
nice...
2016-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann