Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Precis som jag

Smärta är inte alltid vit eller svart,
men ofta osynligt svår att namnge och förklara.



Jag inte ont
bär inte längre omkring på osäkra ärr ,
blåmärken eller spår av blod,

min värld är inte längre sliten
orättvist eller dödligt trist,
den är neutral,
precis som jag.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 196 gånger
Publicerad 2016-12-16 08:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann