Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikt

 

 

under många år jag diktat har

båd långt och kort

och skrivandet jag har kvar

inte bara av en sort

nej, allt mellan himmel och ord

det så mycket finns

det är på poetens bord

allt som man minns

och så en gnutta fantasi

för just däruti

man hämtar det där speciella

ur kunskapens källa

man fakta kan hälla

och vips ett tu tre

har man en id'e

så har man ner på pappret orden

det blev en dikt vorden

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-16 09:27



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om skrivandet!
2016-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP