Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Meditation


Sjunka sjunka sjunka

Sjunka sjunka sjunka
in i mig själv
och "bortom det bortom det bortom"....

Höra vardagsrumsklockan ticka:
tick tack tick tack tick...
Tidens taktila taktik...
Känslan av tidens gång...
Sorg... över  ögonblicket som aldrig kommer åter
men hela tiden upprepas...

Se molnen dra förbi åt öster...

Klia vänstra örsnibben med vänster pekfinger...

Bara vilja vandra bort iväg försvinna...

Sjunka sjunka sjunka
in i mig själv
så att "bortom det bortom det bortom" blir...

 

 

 

 

 

 

... här.




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-16 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP