Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild utan namn


Text utan rubrik

Ingenstans står det skrivet
att texten du läser ej får läsas
och att det är ett brott att göra det.

Men hur vet du det?
Hur kan jag bara påstå detta?

Glöm den bara, Texten.
Glöm att du läst detta.

Glöm att du glömt.

Men ändå...

... finns allt att tillägga...

 

 

 

 

Precis allt.

 

Frosten på taken en decembermorgon.
Is på sadeln när jag ska cykla till jobbet.
Sidensvansarna i rönnen med illröda bär.

Pachelbels kanon.
Vivaldis Våren.

Mona-Lisas leende.
Picassos  Guernica.

 

 

 

Eller min klasskamrat som satte geväret mot munnen för sex år sedan.

Efter femtio års vänskap.

 

Fem svarta fäglar som flög mot norr den 26 november 2002 07.30.

 

Ja det finns mycket.

 

 

 

 




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-12-16 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP