Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En underbar dag var mig given





Famnade morgonen
med nyvakna händer
vaknade lugn och harmonisk

välkomnade dagen med öppna sinnen
nyfiken på hur den skulle bli

en underbar dag var mig given
full av kärlek, värme och gemenskap

famnade kvällen
med sömniga händer
somnade lugn och harmonisk




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 481 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2016-12-16 13:02



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
En vacker text som omfamnar livet med glädje.
2016-12-20

  Lars Hedlin
Varmt och härligt
2016-12-18

  Margareta Wersäll
Så lugnande och full av nyfiken förväntan samtidigt som en förhoppning om det bästa livet har!
2016-12-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart med en sådan härlig dag, som du så poetiskt beskriver!
2016-12-17

    Peter Söderqvist
Lite Tao över din dikt.
Fint.
2016-12-17

  Karina"Kia"
Sinnet,hjärtat för livets dagens förslag..körschemat..dagen bara bra!

Djupvacker dikt!
2016-12-17

  ResenärGenomLivet VIP
Skön dikt...fint beskriven känsla...
2016-12-16

  walborg
Så vacker denna dikt - med upprepningar och bilder och ett ljuvligt innehåll som gör mig glad
2016-12-16

  aol
Underbart djupt nära hjärtat så fint skaldat vännen,
2016-12-16

  Eva Helene VIP
Harmoni som är dig så väl unt! Fint!
2016-12-16

  Rise Little One
Underbara inställningar till dagen!
2016-12-16

  Maria Sundelin VIP
En bra dag är det
Kramar
2016-12-16

  Niliboy
Ja, du. Är dagen vacker är man nöjd å hoppas på kommande dagar!
2016-12-16

  Marianne Räf
Vissa dagar är så där extra
positiva, - ja, så är det !
2016-12-16

    Dan Myrbeck
Ja, våra förväntningar och vårt tänkande påverkar nog mycket!
2016-12-16

  Solstrale VIP
Sådana dagar är likt guld! :)
2016-12-16

  M.Eta
Så borde alla dagar få vara. Kram
2016-12-16

    ej medlem längre
En alldeles härlig dag utan något som störde...så skönt!
2016-12-16

  Anya VIP
Oj...detta var bra. Denna skulle jag behöva ha vid min säng och läsa mina tunga morgnar. Texten andas frid med livet.
2016-12-16

    ej medlem längre
Trygghet och tilltro till Livet speglar dina underbara ord.
2016-12-16

  Gunnel Eriksson VIP
Vilken harmonisk människa du är
numera (tror jag att jag kan säga
efter att ha läst många av dina dikter)
2016-12-16

    ej medlem längre
jag själv vakade till halv fem i morse. hade ätit för mycket glass och druckit för mycket kaffe.
2016-12-16

  i af apa
underbar början och slut.
en dag i Livets Bok...
2016-12-16

  Öknens Ros VIP
en så härlig dag du fick! :)
2016-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP