Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bön - en fredagskväll i december...

Gud, snälla Gud, hjälp mig i år också...
Jag ska ge pengar till Frälsningsarme´n!
Och Operation Smile!
Och alltid, alltid, ge pengar till alla
fattiga utanför varuhusen!
I alla fall när jag har kontanter...




Fri vers av Stardust VIP
Läst 226 gånger
Publicerad 2016-12-16 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP