Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(självklart finns rätt och fel vad gäller lag och människors rättigheter och lika värde)


Rätt och fel

Min tanke vet
rätt och fel, men

I din tanke
kan mitt rätt
vara fel
och fel rätt

I en tredjes
tanke kan både
rätt och fel vara rätt.
Eller fel

För där
kan finnas helt
andra rätt och fel

Eller
så finns det många
rätt och fel

Eller inte alls
något rätt och fel

Bara olika synsätt

Beroende på miljarder
olika omständigheter




Fri vers av Kunzang
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-16 21:10



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Ja man ska inte vara rigid då blir man lätt ond.
2016-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Kunzang