Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ovana ordval för mig i brevet, som kändes lite vågat att skicka in. Förlåt om jag stör någon.


Mitt bidrag till Antologin "Till Felicia"

 

Till Felicia! 

Älskade,

jag anade inte att min kärlek till dig påverkade min kreativitet så
enormt. När jag minns våra underbara och pirrande stunder syns
bilder i mitt inre som jag vill förverkliga till träskulpturer, till
sensuella konstverk som skall påverka människors känslor både med
blicken och genom att handen vill smeka objektet.

Den vackert ådrade smala trädstammen som slipats len både utanpå
och i mitten har precis förfärdigats. Just där en synlig ådra förskönats
till en klitoris av ett extra fint sandpapper, och bredvid den, två
upphöjda kanter som formar slätt rakade blygdläppar. Denna vill jag
få betraktaren att mjukna av känslor i. Minnas de blidaste stunderna
med den älskade. Precis som jag.

En idé som framträder inom mig och som nog blir ett kommande
verk, är dina läppar mot mitt ollon. Den skulpturen kommer jag att
göra i ljust och mörkt trä, där förhoppningsvis ådringen och
slipningen skapar dina läppars nyss lämnade fukt. Det blir en 
utmaning för konstnären men du min älskade kommer att ge mig
mycket mer inspiration, om jag känner dig rätt.

Underbara du, vilka känslor du fyller mig med. Längtar efter dig och
helgens ljuvliga stunder. Jag älskar dig!

Din Ola.

P.S. Du kommer att göra mig till en världskänd konstnär. D.S.

 

©tk.




Prosa av thyra
Läst 383 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-12-17 09:56



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Ett kärleksbrev som heter duga. Vackert, roande att läsa. Mycket välskrivet.
2016-12-17

    ej medlem längre
fint brev som berör..
2016-12-17

  Eva Langrath VIP
Underbart kärleksbrev
2016-12-17

  Öknens Ros VIP
helt underbar! ett konststycke av en mästerlig hand, en kärleksförklaring av naturen skapad!
2016-12-17
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra