Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Jävla ego

Du behöver inte tala om att du är ledsen,
jag kan se hur luften tynger dig med sorg,
trots att du inte ens krockat med min blick,
kan jag alltid se det runt dig.

Svär inte på heder och samvete,
jag vet, något sådant existerar inte hos dig,

Du sitter på spader,
triumferande med klöver i handen,
dagligen framför mig,
men aldrig framför dom.

Skratta inte,
du vet det så väl,
du är aldrig rolig,
inte i närheten av mig.

Du behöver inte hota med att du ska dö,
för jag vet,
att du aldrig för något i världen skulle lämna mig,

Inte ens den tyngsta gravsten,
kommer i närheten, av styrkan, i mig.

Du kan säga vad fan du vill,
för jag vet,
du skulle aldrig klara av livet utan mig.

Jag är hela världen,
aldrig för dom,
men alltid för dig.








Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-17 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann