Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Bonusmamma

Jag skulle blivit hans bonusmamma,
därför att du sminkar dina ögonbryn, sådär egentligen ganska fula,

därför att din röst nästan ramlade baklänges när du ringde mig på fyllan,
då du krånglade med namnbyte av frihet från honom.

Därför att du postade hjärtan och fjärilar till mig.

Jag skulle blivit hans bonusmamma,
därför att han betyder mest i världen för dig,

därför att jag skulle bli din andra,
du min första.

Jag övervägde att kasta sten i glashus,
lät bli
av rädsla att du skulle upptäckt mig.

Med facit i hand,
hade det nog gjort detsamma,
du lät mig inte bli hans bonusmamma.





Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 237 gånger
Publicerad 2016-12-17 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann