Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Ovanför hennes huvud

Hon blickar bort, så jobbigt när hon ler,
så fäst vid hennes man, som hon vet inte älskar henne mer.

Rondellen gör mig yr,
(och)
jag tror inte längre på änglar i himlen,


inte efter att hon lämnat mig,

inte efter att jag sett dem tillsammans i solnedgången,
hand i hand,
igen.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 236 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-12-17 14:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vackert!!
"Rondellen gör mig yr,
(och)
jag tror inte längre på änglar i himlen,

inte efter att hon lämnat mig,"
2016-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann