Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRUE LOVE

 

Släpp

inte taget

 

håll mig hårt

 

låt mig

inte gå

 

tillbaka

till det gamla

 

än finns

en smula framtid

 

kvar för oss

 

jag torkar tårar

i vardagsbestyr

 

och hjärtat ler

för åren vi fått

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-12-17 17:51



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Finstämt realistisk - bra!
2016-12-19

  ResenärGenomLivet VIP
Ett liv tillsamman i nöd och lust...tacksam text...
2016-12-18

  M.Eta
Tacksamhet vad livet gett, känns fint! Bra
2016-12-18

  Lars Hedlin
En text som berör på djupet...
2016-12-18

    ej medlem längre
Orden går rätt in i hjärtat att läsa. Bara så vackert berörande skrivet.

2016-12-17

  Marita Ohlquist VIP
Lågmäld, vemodig och vacker!
Text som berör.
2016-12-17

  Marianne Räf
Gott att "än finns en smula framtid
kvar för oss". Alltid nått, bra så !!
2016-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP