Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjäril vingad

Liten fjäril
Flyger turbulent
Omkring

Det kittlas
Nervöst inom
Bröstkorgen

Varje gång
Jag tänker
på dig




Fri vers av Sara Helen VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-18 09:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbar text!
2016-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Sara Helen
Sara Helen VIP