Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart är det jul!

 

 

 

än så länge råder lugnet

men snart det byts

till ystra lekar och barnaskratt

ty julen barnens högtid är

 

när tomten kommer

är alla tysta och stilla

tittar storögt på skäggiga farbrorn

undrar vem det är

 

blyga de tar emot sina paket

tomten får sin glögg

sedan han måste fara

ty andra barn  de ivrigt väntar

 

paket som ivrigt öppnas

förtjusta utrop från glada barn

glada barnaskratt  hör julen till

det skänker glädje till alla

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-18 09:37



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En fin jul som alla borde få uppleva!
2016-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP