Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I rygga och ficka.

Jag har famnen full utav skinande solsken
för att jag bära solsken vill.
Jag har själen full utav kärlek och vilja
har plats för mer mycket till.
Jag har fickorna fulla av toner och glädje
jag bär med mig vart jag än går.
Jag har lagt uti ryggan kunskap och styrka
och har plats för mer som jag får.

Så gör likadant se det stora i smått
samla på solsken och kärlek.
Ge plats uti rygga och ficka idag
ge en plats för allt vackert du fått.




Fri vers (Fri form) av majsis
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-18 10:19



Bookmark and Share


  Galgalier
Den här behövde jag läsa idag. Tack
2016-12-18
  > Nästa text
< Föregående

majsis