Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Står skrivet.

Ordet är skrivet på himlen
och hörs inte alls när det dalar.

Är skrivet till oss här på jorden.

Känn in
när hjärtat ditt talar.




Fri vers (Fri form) av majsis
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-18 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

majsis