Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskar att jag somnar

Hoppas att någon finns där när jag dör
När jag tar det sista andetaget jag gör
Jag är rädd för att lämna livet ensam
Rädd för mörkret och det svarta som förstör

Ser ett spöke som vakar över min själ
Han längtar efter mina ögon som ska blunda
Hoppas att någon är där som vill mig väl

Hur ska jag kunna somna
Hans lysande ögon som sticker ut
Hur ska jag kunna drömma när jag vet att de är slut


Jag är rädd för det tysta, det som inte finns
Hoppas att det är någon som minns
Känner sängen som kryper ihop med ljuset
Han står där och väntar på mig utanför huset

Jag vill inte vara den som blir lämnad i sängen
Vill inte vara den, den.
Hoppas att någon vill ta mitt hjärta
Men ingen, ingen.

Hoppas att någon finns där när jag dör
När jag tar det sista andetaget jag gör
Jag är rädd för att lämna livet ensam
Rädd för mörkret och det svarta som förstör




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av BlurryFace
Läst 267 gånger
Publicerad 2016-12-19 02:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BlurryFace
BlurryFace