Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför

Varför kan jag inte vara okej ? Varför kan jag inte vakna upp och bara vara dig.

Varför letar sig ångesten in mer och mer. Känner tåren som rinner ner. Tankarna går fram och tillbaka. Är jag ens någon de kommer sakna ?
Varför är jag aldrig favoriten. Varför är inte jag någons riktiga vän ?

Varför ska jag få ta emot all skit. Bli kastad hit och dit. Aldrig får vara i en trygg plats. Varför känns det som att livet vill kasta ut mig. Hör hur vinden tar sats.


Varför lämnar alla mig och känner sig bättre när de gjort det. Är det fel på mig och min personlighet. Är det någon ens som verkligen älskat mig eller har de bara funnits där tills de funnit sig.

Varför kan jag inte vakna upp och känna mig glad. Varför känns det som att det är bättre att ta fram ett rakblad. Bara avsluta allting där och då. Varför är jag för feg att ta steget. Kommer aldrig förstå.




Bunden vers (Rim) av BlurryFace
Läst 55 gånger
Publicerad 2023-10-31 01:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BlurryFace
BlurryFace