Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam i jul

 

 

 

en tanke till alla de ensamma

de som inte har någon

att fira sin jul med

en högtid som känns extra ensam

 

det är då saknaden känns mest

det är då tomheten ekar

vad spelar det för roll

att man pyntat med kulor och glitter?

 

att man inte har någon att dela glädjen  med

när man som mest behöver en vän

dela med dig av julen

du får tiofalt tillbaka

 

en människa mindre ensam i jul




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-12-19 10:25



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Kloka, fina du!
2016-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP