Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utblommat majsfält

På majsfälten sprang vi
 med livet framför oss
Med uppkavlade byxor
 rymde vi tillsammans
Ifrån påhittade problem

På en rutten träbänk
 vid strandkanten
Med våta badlakan
 satt vi tillsammans

Ifrån förälskad i dig
 älskade jag mig
Med allt som fanns
 försökte jag älska dig
På natten, dagen

Med ett påhittat liv
 sprang jag ensam
Ifrån det du hade
 med det du fattades
På ett utblommat majsfält

Rymde jag ensam
 med ensamheten
Ifrån känslor
 som ömmar
Med dig uttröttad
 kvarglömd vid
Strandkantens ruttna träbänk









Fri vers (Fri form) av amandaz
Läst 370 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-19 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amandaz
amandaz