Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

APPASSIONATA

 

Grinden till lustgården

stod välkomnande öppen

 

sånger amoroso var vägvisare

till välbesökta platser

 

vandringsleder över kullar

ner i dalars botten

 

där eldens hetta smekte huden

ögon speglade lustens ansikte

 

när kroppar sjöng  appassionato

för kärlekens skull

 

evigt sammansmälta

i livets porlande källa

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-12-21 17:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vacker
2016-12-28

  ResenärGenomLivet VIP
Ljuva toner...mycket vackert...
2016-12-24

  Petter Wingren
Hur väl sjunger inte
naturlyriken
och erotiken
sin klassiska duett
här på Elisabethanskt sätt
2016-12-22

  Marita Ohlquist VIP
Som skimrande pärlor på kärlekens tråd!
2016-12-21

    Dan Myrbeck
Vackert passionerat!
2016-12-21

    ej medlem längre
Passionen växer i en underbar text!
2016-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP