Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns.

Vita vingar
ljus över land över hav.
Kärlekens vackraste ord på din tunga
när du älskar och gav.
Hennes ord är för evigt
ett hjärta utav guld.
Förlåter och tröstar
uti lycka och i skuld.
Vita vingar
ljus över land över hav.
Hon finns när du älskar
och gav.




Fri vers (Fri form) av majsis
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-22 09:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

majsis