Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintergrånad

 

 

nu lindas kylan om gräs och grenar

med frostresta små stjärnor

 i vackert frodig vinterton

den råa vinden hjälper

att skaka ner allt vintervackert

tills dagen landar

i grånadens många nyanser

 

 

©tk.

 




Fri vers av thyra
Läst 279 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-12-23 00:51



Bookmark and Share


  RitaBrunner
Vacker naturpoesi!
2016-12-24

  Eva Langrath VIP
Vackert om grånaden
2016-12-23

  Gunnel Eriksson VIP
Vacker dikt om vintern som försvann.
"Grånaden" är ett bra ord för det som blev kvar.
2016-12-23
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra