Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset återkommer



Glöm inte detta


Ljuset återkommer alltid



Även när kniven ligger nära suicid



Ljuset kommer till oss alla


Som en gåva


att förvalta

om vi

vill





Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 247 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-12-23 13:39



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Hoppfullt i en tid av mörkaste mörker.

2017-01-04

    Sefarge VIP
Innerlig sanning
Att förlita sig till.
Tack för tröstens
Ord!
:)

2016-12-29

  thyra
Ja, det gör ju det, och om man bara kunde förmedla känslan så hade allt varit väl. Du gör det fint här.
2016-12-27

  Peter G VIP
omskakande text med ett budskap som står starkt och når mig med kraft!

Dags att lämna mörkret och skugglivet där...
2016-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt