Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek-Haiku

 

 

 

kärlek aldrig dör

het passion där spirar

euforins frö




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-12-27 14:59



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Tvåsamhet i den bästa av världar!
2016-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP