Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖGONEN KAN INTE LJUGA

 

Stenad och hånad

med frustration

 

anklagelser för allt

och ingenting

 

utan att förstå varför

 

förhatliga tårar

svämmar över

 

bara inombords

får inte synas

 

klistrar på masken

men ögonen

 

kan inte ljuga

 

visar alla årens

rädda ledsenhet




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 649 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-12-28 17:30



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En mycket berörande text...masken kan inte dölja allt...
2017-01-02

  ULJO
I ögonen ser man alltid hur det står till med människor
2016-12-29

  Rise Little One
Ögonen visar alltid sitt tysta språk...
2016-12-29

  Valter Örn VIP
Ja ögonen talar sitt tydliga språk, men en människas hela lekamen talar sitt tydliga språk vad hon upplevt och varit med om.
2016-12-29

  M.Eta
Ögonen talar ofta sitt tydliga språk, svårt att dölja svårmod. Bra text!
2016-12-28

  Blomma-Stjärna VIP
kanske kan vi passera varandra utan att se mera än den mask vi valt att visa - men ögonen! - de kan inte ljuga! Sant
2016-12-28

  Marita Ohlquist VIP
Ögonen talar sitt tysta men tydliga språk!
Bra skrivet.
2016-12-28

  Marianne Räf
Det har du alldeles rätt i ! Ögonen
avslöjar vad personen tycker om dig.

2016-12-28

    ej medlem längre
Masken kan inte dölja allt....kaos och sorg inuti syns i ögonen.
2016-12-28

    Dan Myrbeck
Funderar på vad du syftar på...
2016-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP