Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storm

 

 

 

över landet stormen ven

dess namn var Urd

var träd var sten

samt någon kurd

kämpade mot jättens vind

mot naturen människan inte rår

detta man ju förstår

en gång varje år

vi erfara detta får

 




Bunden vers (Annat versmått) av Öknens Ros VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-27 19:01



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ibland blir det fler gånger per år...och vilket konstigt namn den fick denna gång, jag undrar var de fick det ifrån... kul med rimmen...
2016-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP