Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att säga farväl

Så vackert det kan vara att säga farväl
livet är som allra starkast
när döden är som närmast

Vad ont det gör att släppa taget
Att släppa sorgen fri
acceptera det man inte kan förändra




Fri vers (Fri form) av Eugen VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-12-27 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eugen
Eugen VIP