Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om jag aldrig når ut

Jag har så mycket inom mig
som jag inte får ut
ord skrik kaos uppgivenhet och den stora skräcken
ibland bra idéer och glädje
tänk om jag aldrig når ut




Fri vers av Ananas
Läst 310 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-12-28 00:50



Bookmark and Share


  Fredrik Tufvesson VIP
Du når ut med ditt skrivande.
2016-12-29

  Fredrik Tufvesson VIP
Du når ut med ditt skrivande.
2016-12-29

  Den lilla tänkande
Ja visst är det hemskt, känner samma!
2016-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas