Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KAN DU LAGA MIG?

 

Jag är lite trasig nu

likt en gammal tekopp

av sprött porslin

krakelerad och kantstött

 

kan du laga mig

med ditt kärlekslim

klistra ihop

mitt spruckna liv

 

med ömma ord

så inga glipor syns

kanterna blir hela

insidan vackert vit




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-12-29 16:50



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tror nog att kärleken kan laga det trasiga...vacker önskan...
2017-01-02

    ej medlem längre
Fint skrivit
2017-01-01

  Valter Örn VIP
Ja om du kan fixa RUT-avdrag så kan jag med kärlek och omsorg laga dina spruckna rutor i glasyren.
2016-12-30

    ej medlem längre
Väldigt vackert
Mvh annokas
2016-12-29

  Petter Wingren
Gullig liten dikt med vädjan.
2016-12-29

    ej medlem längre
väldigt precisa rader, metaforer, och så säkert format innehåll, som många många av oss kan känna som i högsta grad allmängiltigt!
en dikt som sprider vågor på vattnet åt alla håll och läsare! tack.
2016-12-29

    Dan Myrbeck
Blir kärleken nött,
måla om med rött!
2016-12-29

    ej medlem längre
Vackra bönfallande ord.
2016-12-29

  ULJO
Så träffsäkert
2016-12-29

  Marianne Räf
Bra, om ett önsketänkande
blir en sanndröm !!
2016-12-29

  Marita Ohlquist VIP
Underbart förmedlad önskan!
2016-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP