Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOM EN FÅGEL I SKYN

 

En fågel

vill jag vara

 

pröva vingar

utan fara

 

flyga över himmel

alltid blå

 

där molnen

är vita små

 

till kust

där kärlek är

 

händers längtan

som hjärtat bär




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 405 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-12-30 17:46



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fin, rimmad vers.

(Om du inte vill sätta för mycket fokus på rimmen, så är det rätt
att publicera den som fri vers.)
2017-01-03

  Fem hjärtan VIP
En längtan efter frihet och kärlek förmedlar du i din underbara poesi!
2017-01-03

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det vore en skön känsla...vacker dikt...
2017-01-02

  Goraxy 89 Orion VIP
En Vacker saga som kanske kunde någongång bli. . . . . . . . . .?
2017-01-01

    ej medlem längre
fin poesi där de sista två verserna lyfter likt fågeln. en stillsam längtan bortom det svåra bor i dikten, tillsammans med tanken på svävandets frihet, högt ovan trädkronorna. tack.
2016-12-31

  Margareta Wersäll
Oerhört vackert uttryckt! En dröm som många har gemensam.
2016-12-30

  Marita Ohlquist VIP
Fint förmedlad önskan om att kunna flyga på fria vingar och landa där kärleken är!
2016-12-30

  M.Eta
Fri som en fågel! Fin text!
2016-12-30

    ej medlem längre
Vackra rim och en innebörd i orden som känns underbar.

2016-12-30

  ULJO
Vilken frihetskänsla
2016-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP