Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2016

 

 

det gamla året går mot sitt slut

det nya vi firar med salut

med tillförsikt vi spanar

kanske vi anar

det blir ett spännande år

men först vi firar nyår

höj glasen och skåla

på champagnen ej snåla

vill du löfte avge

står jag breve'

bäst att inget lova

då kan man lugnt sova

så 

Gott Nytt År!

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-28 16:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tack för en personlig hälsning till oss alla på Poeter.se
Du fångar nyårsnattens rörelser och förväntningar på ett strålande sätt.

JAG HÖJER MITT GLAS TILL SALUT
2016-12-28

  Marita Ohlquist VIP
Höjer mitt glas och önskar dig Gott Nytt År!
2016-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP