Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar er



Ni vill inte annat än vara fria


Vara levande



Som vildkattor




Därför älskar jag er




Kvinnor









Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 226 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-12-28 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt