Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galenskap



Som en brytningspunkt
I monotona tankar

Ljöd gonggongen

Tiden för återhämtning
Hann rinna ut i sanden

Livet slog obarmhärtigt

Ett slag

Golvad
Blödande
Ännu en gång

Som en döende
Sträcker ut sina armar
För tröst

Nåd

Vaknar
Tar mig samman
Biter ihop

Andas

Och försöker se
På nytt
Igen







Övriga genrer av Nina Nightwish VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-12-29 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP