Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord jag inte visste att jag sa högt




Tro inte att jag är perfekt, jag har också grus i bakfickan.



För jag är ju inte perfekt, ingen är det.



eller?




Övriga genrer av Deddis
Läst 324 gånger
Publicerad 2006-05-17 10:11



Bookmark and Share


  noname_realmind
Nej, ingen är perfekt.
Men det finns många drömmar
om perfektion...

Lite grus i fickan bättre
än ett helt grustag på bakgården :))
2006-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Deddis
Deddis