Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

That's it



För den här fighten är du aldrig
tillräckligt fit
och du har ingen användnig
av ditt första hjälpen kit
du har surfat förbi ditt liv
med en hastighet på femhundra megabit
men när kablarna kapas
kommer du inte ens hinna säga "that's it"




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-12-29 16:06



Bookmark and Share


    Lars J
En allvarlig underton, fyndigt rolig och på rim, snyggt!
2016-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP