Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggor

 ____________________________

Vill fånga daggen av morgondagen

Vintertimmarna simmar långsamt fram

Darrar genom fiolsträngar och barrträd

Vem andas mina svar när intet är kvar?




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 405 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-12-30 03:44



Bookmark and Share


    skamfilad
Så vackert målat.
2017-01-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Toner av vemod och längtan efter bättre dagar ljuder i din dikt. Må du få ett Gott Nytt År, fina skrivarvän.
2016-12-31

    ej medlem längre
Vemodsfull avslutning på året!
2016-12-30

  Maria Sundelin VIP
Gillar denna
Kramar
2016-12-30

  ULJO
STARK TEXT SOM AVSLUTNING PÅ ÅRET
2016-12-30

  Peter Stjerngrim VIP
Blir lika glad var gång jag får avnjuta ett nytt flöde av dig här, min vän!
Tack!
Önskar dig en god avslutning på året
och ett innerligt Gott Nytt År!
2016-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP