Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.................................................




Med Mänsklig Het

 

Fuck you

du pekar finger mot undergången

sen pillar du dig i näsan

kastar snorkråkorna på golvet

och skrattar rått åt tredje världen

 

Människa

Fuck off

 

Och det var något om ett ensamt barn

utan framtid

något om en våldtagen mamma

och en såld flicka

du vet

Verkligheten

 

Dy hyr filmer och säger:

i USA finns verkligen allt

vilken jävla fantasi de har

men det berör inte

och det är klyschor allting

det där

med en rysk potatis kärring

och tjejer som säljs för sex

näe, så dumma människor

finns inte

 

Det är något med er

som får mig att skratta

över mänskligheten

du vet

Medmänsklighet




Övriga genrer av SofiaN
Läst 374 gånger
Publicerad 2006-05-17 11:23



Bookmark and Share


    vilsen
åååååh, dina ord. jag älskar dina ord. en förnekan av det som inte vill synas, som inte är fint nog, passande i våra ögon. titlen, den äger, den med !
2006-05-17
  > Nästa text
< Föregående

SofiaN
SofiaN