Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte jag...


senryu 30/12

 

till vårdcentralen

med vandringskäpp i handen

kryckor till nyår

 

©tk.




Bunden vers (Haiku) av thyra
Läst 275 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-12-30 13:04



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Tur att det finns kryckor.
2016-12-30
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra