Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

senryu 31/12

 

 

champagnen på is

mat lekar och betjänten

glitteraftonshelg

 

 

©tk.




Bunden vers (Haiku) av thyra
Läst 235 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-12-31 12:49



Bookmark and Share


  RitaBrunner
En av dom finaste kvällar på året!
Glitteraftonshelg passar så otroligt bra!
2017-01-01
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra